Speciale Verpakkingsmachines

Speciale machines en – onderdelen

Bij elk verpakkingsproces zijn specifieke wensen waarvoor maatwerk oplossingen noodzakelijk zijn. Wij staan bekend om ons vermogen om dan de perfecte oplossing te bieden. Onze adviseurs zijn sparringpartner voor maatwerk oplossingen. Zij realiseren een oplossing die precies datgene doet wat u voor ogen hebt. Niet alleen als het gaat om volledige verpakkingsmachines en –lijnen, maar ook als het gaat om specifieke onderdelen van een verpakkingsmachine of –lijn.

Integratie van speciale verpakkingsmachines en -onderdelen in verpakkingslijn

Onderdelen van speciale machines en onderdelen zijn onder meer camerasystemen, vloeistofpompen, schietneuzen, fanuc-robots, denesters, dozenstackermachines, dozenvul-units, keerbandjes, haakse overzetters, telbakken, metaaldetectie / checkweging etc. etc.

Schietneus

Snelle & precieze plaatsing

Om (kleine) producten snel en precies in hun verpakking te plaatsen, kan efficiënt gebruik worden gemaakt van een schietneus. Hierbij wordt de band als het ware teruggetrokken, waarna de schietneus zorgt voor perfecte plaatsing in de verpakking.

Denester

Ontstapelen van trays

Een denester of een ontstapelaar plaatst trays of schaaltjes razendsnel vanaf een stapel op een transportband. Het is eenvoudig mogelijk om te switchen tussen formaten & materialen (kunststof, polystyreen etc.)

Metaaldetectie / checkweging

Waterdichte controle

In de voedingsindustrie is metaaldetectie onmisbaar voor de voedselveiligheid, maar ook voor onder meer het voorkomen van schade aan de machines.
Bij checkweging worden de verpakkingen gecontroleerd op gewicht.

Afbeeldingen machines

schietneus

Schietneus

  • Veilig en snel afleggen naar 1 spoor
  • 500 producten p/min.
20190820_094116

Denester

imgp5457-2

Checkweger

Start typing and press Enter to search