Totaalleverancier en sparring partner in verpakkingsmachines en verpakkingslijnen

Bij de ontwikkeling van verpakkingslijnen zijn onze belangrijkste toegevoegde waarden onze expertise en betrokkenheid. We hebben 25 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van geautomatiseerde verpakkingslijnen en kunnen met recht zeggen dat we verstand van zaken hebben. Het gebeurt dan ook zeer geregeld dat we als sparringpartner worden ingezet. Leg ons uw vraagstuk en wij zorgen samen met u voor de beste verpakkingsmachine oplossing & lay out in uw situatie. Onze werkwijze is als volgt:

1. Briefing

Samen bespreken we uw huidige situatie en uw wensen. In nauw overleg maken we vervolgens een schetsmatige lay out van de gewenste verpakkingsoplossing. Vanzelfsprekend gaan we hierbij volledig uit van uw situatie: uw wensen, u processen, uw producten en uw type verpakkingen staan centraal.

2. 3D tekenwerk

Na overleg over deze basis lay out zorgen we voor finetuning, waarna onze engineers een driedimensionale constructietekening van de verpakkingslijn maken. Vanzelfsprekend conform alle Arbowetgeving, veiligheidseisen en hygiëne vereisten.

3. Productie (verspaning en plaatwerk)

Na voltooiing van de 3D constructietekening produceren we de onderdelen van de verpakkingslijn in onze eigen werkplaats. Dat doen we met behulp van CNC-machines en onze 3D printer. Deze 3D printer biedt unieke meerwaarde: we kunnen nagenoeg elk onderdeel zelf printen.

4. Montage

Alle onderdelen worden geassembleerd. Samen vormen ze de verpakkingsmachine. Het TIG-lassen en polijsten van de roestvrijstalen onderdelen vindt ook in eigen werkplaats plaats.

5. Kastenbouw & programmeren

Na het mechanische monteren installeren en programmeren we alle elektronica. De kasten worden uitgetekend, gebouwd, voorzien van bedrading en getest voordat ze op de machine worden geplaatst.

6. Uitgebreide tests

Na het afmonteren van de verpakkingslijn plaatsen we de volledige machine in onze werkplaats om alle functionaliteiten uitgebreid te testen. Pas als alles perfect draait wordt de verpakkingslijn verpakt en naar de klant getransporteerd.

7. Plaatsen en afregelen

Na aflevering wordt de verpakkingslijn geplaatst, afgesteld en in productie genomen. Pas als de machine perfect loopt, is de aflevering voltooid.

8. Service/onderhoud

Uiteraard houdt onze service niet op bij de levering van de verpakkingsmachine / verpakkingslijn. Afspraken over onderhoud, service en/of aanpassingen in door ons geproduceerde verpakkingslijnen gaan altijd in goed onderling overleg, volgens vooraf te maken afspraken.

Start typing and press Enter to search